Holidays in Egypt - nile cruise
 Безплатно обаждане: 1-888-834-1448

Туристически пакети

Круиз по Нил Специална оферта
Holidays in Cairo, Aswan, Luxor and Hurghada

$599 4 дена/ 3 нощи

Асуан: Високата стена-Храм на Филае-Ком Омбо-Едфу

Луксор: Западен бряг-Източен бряг-Храм на Хатшепсут


Повече информария

7 дена / 6 нощи
Holidays in Cairo, Aswan and Luxor

$1360 7 дена / 6 нощи

Кайро: Пирамидите Гиза-Египетски музей-Хан Ел-Калили

Асуан: Високата стена-Храм на Филае-Ком Омбо-Едфу

Луксор: Храмът Карнак-Долината на царете-Храм на Хатшепсут


Повече информария

10 дена / 9 нощи
Holidays in Cairo, Aswan, Luxor and Alexandria

$1560 10 дена / 9 нощи

Кайро: Пирамидите Гиза-Египетски музей-Хан Ел-Калили
Асуан: Високата стена-Храм на Филае-Ком Омбо-Едфу
Луксор: Храмът Карнак-Долината на царете-Храм на Хатшепсут
Александрия: Колоната на Помпей- Римски амфитеатър-Александрийската библиотека


Повече информария

14 дена / 13 нощи
Holidays in Cairo, Aswan Luxor Sharm El Sheikh and Alexandria

$1970 14 дена / 13 нощи

Кайро: Пирамидите Гиза-Египетски музей-Хан Ел-Калили
Асуан: Високата стена-Храм на Филае-Ком Омбо-Едфу
Луксор: Храмът Карнак-Долината на царете-Храм на Хатшепсут
Шарм ел-Шейх: плажове
Александрия: Колоната на Помпей- Римски амфитеатър-Александрийската библиотека


Повече информария

Почивки в Египет

 

Избирането на почивка в Египет е изживяване, което напълно съответства на сумата, която плащате и Ви дава възможност да се доближите до 7000 годишната египетска история и цивилизация.


Осъзнаването на факта, че Египет съществува повече от 7000 години и е бил домакин на една от най-документираните цивилизации в света, е спиращо дъха само по себе си. През всички тези векове и хилядолетия е имало многобройни култури и народи, които са живели в Египет и също така са го управлявали. Отражението на това в днешно време са запазените до днешно време паметници и мемоари, представящи културното разнообразие, човешкият живот и неговото оцеляване.


Местоположението на Египет, наблюдавайки Средиземно море от северният му край и Червено море от неговият източен край, с разделящия го по средата река Нил, придава на страната поразяващо и стратегическо положение. Може да се каже, че Египет е центърът на света и люлка на цивилизацията. Това стратегическо местоположение осигурява на Египет голям избор и многобройни плажове, морски курорти и градове до реката, които превръщат престоят Ви в Египет в незабравим.


Започвайки представянето на Египет с неговата столица –най-големият град в Африка, придава голямо значение. Кайро е дом за 17 милиона души и привлича много професионалисти, семейства и нови млади ученици от цял свят, желаещи да изучат арабски или да се потопят в египетската култура. Този град, изпълнен с хора от много различни култури и разпростиращ се и от двете страни на река Нил, е дом да фараонски, ислямски и коптски паметници, както и статуи и улици от края на века и Османската империя. Центърът и районът Замалек са известни с тяхната архитектура в европейски стил, което дава на Кайро името „Париж сред Нил”. Кайро е жизнен град, никога не заспиващ, пълен с ресторанти, кафенета и други места за храна. Вървейки сред тълпата хора, коли и микробуси и прегръщайки случайността на града е едно от най-интересните изживявания. Извън Кайро, хората се наслаждават на дневните екскурзии до Фаюм, за да видят оазиса и красивите реки, а също и водопадите и природните пейзажи.


Египет е Вашият избор на дестинация, без значение в какво сте заинтересовани. Египет ви предлага всичко – приключение в пустинята, наслаждаване на морските брегове, круиз по река Нил, разкриване на историята. Утолете жаждата си за история с обиколка из историческите местности в Египет, специално подготвени за Вас. Може би Вие сте приключенски тип, тогава се впуснете в пустинното сафари или се насладете на дайвинга в Червено море. Искате да прекарате хубава вечер? Елате в Кайро – в града, който никога не спи, и се разходете по улицата Хан Ел-Калили или посетете атрактивните нощни клубове.


Tour Egypt Ви предлага разнообразие, стаст и забавление. С персонализираните пакети, които удовлетворяват Вашите нужди и бюджет, за каквото и да жадува сърцето Ви, Tour Egypt Ви го гарантира. Ние Ви предлагаме сделки за бюджетно пътуване, съвети и напътствие по време на престоя Ви в Египет. Открийте повече за нашите all inclusive пакети в нашия уебсайт, където наши специалисти целят да направят вашият престой незабравим. Изберете Египет за Вашата следваща почивка и се насладете на красотата, която тази държава има да Ви предложи.