Holidays in Egypt - nile cruise
 Toll Free: 1-888-834-1448

Ferie i Egypten

Nilcruise speciel
Holidays in Cairo, Aswan, Luxor and Hurghada

$599 4 dage/ 3 nætter

Aswan: Høje dam - Philae tempel – Kom Ombo – Edfu

Luxor: Vestbredden – Østbredden – Hatshepsut tempel


Mere information

7 dage / 6 nætter
Holidays in Cairo, Aswan and Luxor

$1360 7 dage / 6 nætter

Kairo: Giza pyramiderne – Egyptiske museum – Khan el Khalili
Aswan: Den høje dam – Philae tempel – Kom Ombo – Edfu
Luxor: Karnak tempel – Kongernes dal – Hatshepsut


Mere information

10 dage 9 nætter Alexandria
Holidays in Cairo, Aswan, Luxor and Alexandria

$1560 10 dage / 9 nætter

Kairo: Giza pyramiderne – Egyptisk museum – Khan el Khalili
Aswan: Den høje dam – Philae tempel – Kom Ombo – Edfu
Luxor: Karnak tempel – Kongernes dal – Hatshepsut tempel
Alexandria: Pompey’s pillar – Det romerske teater – Alexandria bibliotek


Mere information

14 dage 13 nætter Sharm el Sheikh
Holidays in Cairo, Aswan Luxor Sharm El Sheikh and Alexandria

$1970 14 dage / 13 nætter

Kairo: Giza pyramiderne – Egyptisk museum – Khan el Khalili
Aswan: Den høje dam – Philae tempel – Kom Ombo – Edfu
Luxor: Karnak tempel – Kongernes dal – Hatshepsut tempel
Sharm el Sheikh: Badestrande
Alexandria: Pompey’s pillar – Det romerske teater – Alexandria bibliotek


Mere information

Ferie i Egypten


At holde ferie i Egypten er den bedste værdi for pengene samt du får chancen for at opleve og se 7000 år af historie og civilisation.
Glem heller ikke at Egypten er mere en 7000 år gammel og var hjem til en af de bedst dokumenterede civilisationer i verden, hvilket i sig selv er noget helt specielt. Gennem århundrede og årtusinder har der været mange kulturer og folkeslag, der har boet og regeret Egypten. Resultatet af dette er de monumenter og erindringer der er tilbage i Egypten og som repræsenterer kulturel mangfoldighed, menneskeliv og overlevelse gennem det hele.


Egyptens beliggenhed med udsigt over Middelhavet fra den nordlige spids og det røde hav fra den østlige side og med nilen der splitter dem ad i midten, giver Egypten en slående og strategisk position. Man kan sige det er verdens centrum og begyndelsen af civilisationen. Denne placering sikrer Egyptens brede udvalg og variation af strande, feriesteder og byer der ligger nær floden, som alle er med til at gøre din ferie i Egypten helt uforglemmelig.


At begynde med at fortælle om Egyptens hovedstad og den største by i Afrika vil give rigtig meget mening. Kairo er hjem til 17 millioner mennesker og tiltrækker fagfolk, familier og livlige unge studenter fra hele verden som er interesseret i at lære arabisk eller fordybe sig i den egyptiske kultur. Denne multikulturelle by som er spredt over begge sider af Nilen, er hjemsted til faraoniske, islamiske og koptiske monumenter samt statuer og gader fra århundredeskiftet og det Osmanniske Rige. Centrum Kairo og Zamalek distrikterne er berømte for deres smukke europæiske arkitektur, som giver centrum Kairo titlen ’Paris langs Nilen’. Kairo er en levende by der aldrig sover fyldt med restauranter, caféer og madboder. At vandre gennem menneskemængden, biler og microbusser og at omfavne hverdagen af byen er et af de mest interessante oplevelser der er at finde. Udenfor Kairo nyder folk også en hverdagstur til Fayoum for at se oasen og de smukke søer, vandfald og flotte natur.


Uanset om det er ørken-eventyr, strandtur, krydstogt i Nilen eller at lære om historie, Egypten ofrer et bredt udvalg. Tilfredsstil din tørst for historie med en lille rejse rundt omkring Egyptens historiske steder, som passer præcist til dine behov. Er du den eventyrlystne type, har du lyst til at kaste dig ud i ørken safari eller nyde en dykkertur i det Røde hav? Eller har du lyst til at blive oppe hele natten? Så kom til Kairo, byen som aldrig sover, gå en tur gennem Khan El Khalili gaderne eller gå ud til en af de fedeste natklubber.

 

Tour Egypt ofrer dig mangfoldighed, interesse og sjov. Med passende rejsepakker, der dækker dine behov og budget vil Tour Egypt garantere dig at give dig lige hvad dit hjerte begærer. Vi kan give dig gode og billige tilbud, idéer og vil guide dig til din ferie i Egypten. Find ud af mere om vores all inclusive-pakker via vores hjemside, hvor vores specialister gør alt for at gør dit besøg uforglemmeligt. Hold ferie i Egypten næste gang og nyd al den skønhed dette land har at ofre.

 

Ferie i Egypten