Holidays in Egypt - nile cruise
 Numéro vert: 1-888-834-1448

Egyiptomi üdülések és kirándulások

4 Nap / 3 éjszaka
Holidays in Cairo, Aswan, Luxor and Hurghada

€477 4 nap/ 3 éjszaka

Aswan: Nagy Duzzasztógát - Philae temploma - Kom Ombo - Edfu

Luxor: karnaki templom -Királyok völgye - Hatsepszut temploma


Részletek

7 nap / 6 éjszaka
Holidays in Cairo, Aswan and Luxor

€999 7 nap / 6 éjszaka

Kairó: gízai nagy piramisok - Egyiptomi Múzeum - Khan el-Khalili
Aswan: Nagy Duzzasztógát - Philae temploma - Kom Ombo - Edfu

Luxor: karnaki templom -Királyok völgye - Hatsepszut temploma


Részletek

10 nap / 9 éjszaka
Holidays in Cairo, Aswan, Luxor and Alexandria

€1,245 10 nap / 9 éjszaka

Kairó: gízai nagy piramisok - Egyiptomi Múzeum - Khan el-Khalili

Aswan: Nagy Duzzasztógát - Philae temploma - Kom Ombo - Edfu

Luxor: karnaki templom -Királyok völgye - Hatsepszut temploma

Alexandria: Pompei oszlopa – római színház – Alexandriai KönyvtárRészletek

14 nap / 13 éjszaka
Holidays in Cairo, Aswan Luxor Sharm El Sheikh and Alexandria

€1,572 14 nap / 13 éjszaka

Kairó: gízai nagy piramisok - Egyiptomi Múzeum - Khan el-Khalili

Aswan: Nagy Duzzasztógát - Philae temploma - Kom Ombo - Edfu

Luxor: karnaki templom -Királyok völgye - Hatsepszut temploma

Sharm El Sheikh: strandok

Alexandria: Pompei oszlopa – római színház – Alexandriai KönyvtárRészletek

Üdülések Egyiptomban

 

Töltse nyaralását Egyiptomban, ahol valódi, pótolhatatlan értékeket kap a pénzéért: egy több, mint 7000 éves történelem és civilizáció felfedezésének,megcsodálásának a lehetőségét.

 

Szánjon egy percet arra, hogy bemutathassuk Önnek, Egyiptom egyike a legrégebben létező, önálló civilizációknak a Földön, amely már több, mint 7000 éve éli önálló életét. Évszázadokon és ezredeken keresztül több különböző népcsoport és nemzetség váltotta egymást az országban, melyek mind hozzáadtak kultúrájához, felvirágoztatták, és néhanapján romba is döntötték. Ennek a kézzelfogható bizonyítéka napjainkban az a rengeteg épen maradt, csodálatos, hátrahagyott műemlék, templom, épület, falifestmény és írásos feljegyzés, melyek az emberiség kulturális sokszínűségéről, kreativitásáról és mindenek felett a túlélés dicsőségéről árulkodnak.

 

Egyiptom elhelyezkedése különlegesen erős stratégiai pozíciót biztosít az országnak. Északi partjai a F öldközi-tengerre néznek, keleten a Vörös-tenger határolja, a bővizű Nílus szeli át középen, termékenységet biztosítva ezzel földjeinek. Ázsia, Afrika és Európa között helyezkedik el, mintegy hídként: valójában a föld középpontja, és az emberi civilizáció bölcsője. Egyiptom fekvése bőséges vadállományt biztosít, és a tengerpartok és strandok nagy választékát, üdülőhelyeket és városokat a folyó mellett, melyek mind arra várnak, hogy az Ön egyiptomi nyaralását változatossá és feledhetetlenné tegyék.

 

Mielőtt bemutatnánk Önnek Egyiptom fővárosát, mely egyben Afrika legnagyobb városa is, meg kell értenie valamit. A Nagy-Kairó körzet (Gízával együtt) 17 millió ember otthona, amely a világ minden tájáról vonzza a diplomásokat, családokat, és a fiatal, tapasztalatokra vágyó egyetemistákat, hogy arabul tanuljanak, vagy csak belemerüljenek az egyiptomi kultúra élvezetébe. Ez a multikulturális metropolisz, amely hatalmas területen fekszik a Nílus két partján (Kairó a keleti, Gíza a nyugati oldalon), csordulásig tele van a fáraók korabeli, iszlám és kopt emlékművekkel, épületekkel, utcákkal, de megtalálhatóak az Oszmán-birodalom emlékei is. A belváros és Zamalek szigete gyönyörű, európai stílusban épült házairól híres, emiatt nevezik Kairó belvárosát a „Nílus menti Párizs”-nak. Kairó egy vibráló, élettel teli város, ami sosem alszik, éttermekkel, kávézókkal és utcai ételstandokkal, amik éjszaka sem zárnak be. Sétálgatni a forgatagban, az emberek, dudáló autók és mikrobuszok között, és felfedezni a város csodás rapszodikusságát önmagában is egy élmény. Ha pedig kifáradt a szüntelen pezsgéstől, tegyen egy napos utazást a Fajjúm oázisba, sétáljon egyet a tavak és vízesések partján, fedezze fel a környék lenyűgöző természeti csodáit!

 

Vajon egy sivatagi kalandtúra, egy tengerparti nyaralás, egy nílusi luxushajóút, vagy a történelmi emlékek végigjárása és felfedezése az, ami Önt a leginkább érdekli Egyiptomban? Nehéz választás. A műemlékek és ősi kultúrák utáni szomját olthatja egy hosszú utazással, ami alatt bejárja Egyiptom történelmi nevezetességeit és múzeumait. Hogyha Ön inkább kalandor-típus, foglaljon egy sivatagi szafarit, vagy egy búvárkirándulást a Vörös-tenger mellé. Szereti a pezsgő, mozgalmas éjszakai életet? Válassza Kairót, a sosem alvó várost, barangoljon a Khan el-Khalili nyüzsgő sikátoraiban, vagy válasszon egyet a menő éjszakai klubok közül.

 

TA Tour Egypt egy ország felfedezésének szenvedélyét, örömét és változatosságát kínálja. Személyre szabott ajánlataink megfelelnek Önnek és a pénztárcájának is. Olcsó ajánlatot adunk, ha kell, és tippekkel, idegenvezetéssel segítjük egyiptomi vakációját. Nézze meg utazásainkat a honlapunkon, hiszen arra törekszünk, hogy ügyfeleink nyaralását feledhetetlen élménnyé tegyük. Foglalja le a következő útját Egyiptomba, és lelje örömét mindabban a szépségben, amit ez a varázslatos ország kínál!