Holidays in Egypt - nile cruise
 Numéro vert: 1-888-834-1448

Utazási Információk :


Konaklama 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Ár: $1970 $2150 $2350

Utazás kezdete:

Kairó

Célállomás:

Kairó
Indul: Minden csütrtökön és szombaton
További költségek: No
Minden ár egy főre értendő, kétágyas szobákban.

 


14 nap / 13 éjszaka Kairó - Sharm El Sheikh - Alexandria

Első nap-Találkozás és asszisztencia

Üdvözöljük Egyiptomban! A repülőtéren fogadják Önt kollégáink, segítséget nyújtanak az eligazodásban és elkísérik vendégeinket abba a kairói hotelba, ahol a nyaralás első éjszakáját töltik.


Éjszakai szállás: hotel Kairóban
Utazás: minden útiköltség fizetve

Második nap – A gízai piramisok és a Szfinx

Bőséges reggelit szolgálnak fel a hotelben, utána pedig az ókori világ egyik csodáját, a gízai piramisokat tekinthetik meg vendégeink. A három piramis a következő: Kheopszé (a legnagyobb), Kheferné (a középső piramis), és Mükerinoszé, amely a legkisebb a gízai piramisok közül. Gízában megtekinthető a legendás Szfinx is, amely egyike az ország legemlékezetesebb műemlékeinek. A piramisok körül tett séta után az Egyiptomi Múzeumba visszük Önöket, amely több, mint 25 ezer ókori műtárggyal és kinccsel büszkélkedhet. Kirándulásunk nem lehet teljes a nyüzsgő, sürgő-forgó Khan el–Khalili bazár megtekintése nélkül. Miután Kairó összes fő látványosságát megtekintette, elvisszük vendégeinket a vasútállomásra, ahonnan nyolc órakor indul az alvókocsikkal felszerelt vonat Aswanba, ahol éjszakai szállás és félpanziós ellátás fogadja vendégeinket.

 

Éjszakai szállás : Vonat alvókocsikkal Aswan felé
Belépőjegyek: fizetve
Idegenvezetés: fizetve
Utazás: minden útiköltség fizetve
Fizetett étkezések : Reggeli, ebéd és vacsora


Harmadik nap – Aswan, nílusi sétahajó

A reggelit a vonaton szolgálják fel Önöknek, leszállás után pedig egyik munkatársunk fogadja vendégeinket az aswani vasútállomáson. A kirándulás 10 órakor kezdődik. Elsőként a Befejezetlen obeliszket látogatják meg, a legnagyobb ismert ősi obeliszket, utána pedig az aswani Nagy Duzzasztógáthoz vezetik a csoportot, mely egyike a világ legnagyobb duzzasztógátjainak. Végül, de nem utolsósorban az Elephantine szigetet és Philae templomát látogatják meg. Egy városnézéssel folytatjuk a programot, mely a teljes napot magába foglalja, hogy végül bejelentkezhessenek a nílusi sétahajóra. Egy kellemes vacsora elfogyasztása után a jól felszerelt, kényelmes kabinokban töltik az éjszakát.

Éjszakai szállás: nílusi sétahajó – Aswan
Belépőjegyek: fizetve
Idegenvezetés: fizetve
Utazás: minden útiköltség fizetve
Fizetett étkezések : Reggeli, ebéd és vacsora

Negyedik nap: Kom Ombo

Vendégeink egy luxushajó fedélzetén ébrednek, körbevéve a hullámokkal és a gyönyörű tájjal. A reggelit a fedélzeten fogyasztják el, majd a hajó felhúzza a horgonyt, és Kom Omboba indul. Kom Ombo mellett megállunk, hogy megcsodálhassák a várost, majd az edfui kikötőben dokkolunk, ahol egy újabb kellemes éjszaka vár Önökre a fedélzeten. 


Éjszakai szállás: nílusi sétahajó – Edfu
Utazás: minden útiköltség fizetve
Fizetett étkezések : Reggeli, ebéd és vacsora

Ötödik nap: Az esnai zsilip, utazás Luxorba

Vendégeink a fedélzeten reggeliznek, majd a hajó Esnába indul, ahol átkelünk a híres zsilipen, és folytatjuk utunkat Luxor felé. A sétahajó beáll a kikötő dokkjaiba, és ott tölti az éjszakát.


Éjszakai szállás: Luxor, nílusi sétahajó
Fizetett étkezések : Reggeli, ebéd és vacsora

Hatodik nap: Luxorból Sharm El Sheikbe

Reggelivel kínáljuk utasainkat a fedélzeten, majd kijelentkeznek a nílusi sétahajóról, és egy kirándulás keretein belül megtekintik a luxori templomot (a Nílus keleti partján), a karnaki templomot, a Királyok völgyét (a nyugati parton), a Királynők völgyét, végül pedig Hatsepszut templomával és Memnon kolosszusaival fejezik be a kirándulást. A hosszas séta után vendégeinket a repülőtérre kísérjük, ahonnan belföldi járattal Sharm El Sheikhre repülnek. Érkezés után bejelentkeznek választott hoteljükbe, hogy egy hosszú és pihentető alvással kipihenjék magukat a hosszú nap után.


Éjszakai szállás: hotel Sharm El Sheikhen
Belépőjegyek: fizetve
Idegenvezetés: fizetve
Utazás: minden útiköltség fizetve
Fizetett étkezések : Reggeli és ebéd

Hetedik nap - Sharm El Sheikh - Strandok

Hatalmas, ízletes reggeli ébreszti Önöket a hotelben, majd sétáljanak le a tengerpartra! Pihenjen, strandoljon, napozzon, élvezze a szabadság, a táj, a kellemes levegő minden örömét a gyönyörű tengerparton, vagy az édesvizű medencékben.

Éjszakai szállás : hotel Sharm El Sheikhen
Fizetett étkezések : Reggeli

 

Nyolcadik nap - Sharm El Sheikh
Reggelit szolgálnak fel a hotelben, majd egy újabb hosszú, élvezetes nap vár vendégeinkre, hogy Hurghada gyönyörű strandjain töltsék el. Egy nap nem elég a fürdőzésből a Vörös-tenger mellett.

 

Opcionális: Golf, egy játék, 18 lyuk 85 euró per fő

 

Éjszakai szállás : hotel sharm El Sheikhen
Fizetett étkezések : Reggeli

 

Kilencedik nap - Sharm El Sheikh

Reggelizzen a hotelben, majd egy újabb nap várja a tengerparton, tele szórakozással és pihenéssel!

 

Opcionális: Kirándulás Szent Katalin és Mózes hegyére, 120 USA dollár per fő áron.

 

Overnight: Hotel in Sharm El Sheikh
Meals included: Breakfast

 

Tizedik nap - Sharm El Sheikh

Reggeli a hotelben, melyet egy szabadon eltölthető, laza, nyugodt nap követ a tengerparton, strandon, vagy a medence mellett.

 

Opcionális: Két órás szafari kirándulás terepjárókon a sivatagba, 90 USA dollár per fő áron.

 

Éjszakai szállás : hotel Sharm El Sheikhen
Fizetett étkezések : Reggeli

 

Tizenegyedik nap- Sharm El Sheikhből Kairóba

A reggeli a hotelben fogyasztják el vendégeink, majd kijelentkeznek, és visszavisszük őket a fővárosba. Kairóban bejelentkezhetnek szobáikba, és kipihenhetik az utazás fáradalmait.

 

Éjszakai szállás: hotel Kairóban
Utazás: minden útiköltség fizetve
Fizetett étkezések : Reggeli

 

Tizenkettedik nap - Kairó – Szabadnap

Reggelizzen meg a hotelben, majd töltsön el egy napot a fővárosban azzal, amivel csak szeretne!

 

Opcionális: Fajjúm-oázisbeli kirándulás, a Qarun-tó és a Wadi El Ryan meglátogatása, 120 USA dollár per fő áron.

 

Éjszakai szállás: kairói hotel

Tizenharmadik nap - Kairó – fáraók korabeli falu

Reggelit szolgálnak fel vendégeinknek a hotelben, majd elvisszük Önöket a fáraók korabeli falu megtekintésére, utána pedig Ó-Kairóban látogatjuk meg a Ferde mecsetet, az Abu Szerga templomot, és a Bani Ezra zsinagógát. A városnézés után visszakísérjük a csoportot éjszakai szállására.

 

Opcionális: Választhat egy alexandriai utazást is, 120 USA dollár per fő áron.

 

Éjszakai szállás: kairói hotel
Belépőjegyek: fizetve
Idegenvezetés: fizetve
Utazás: minden útiköltség fizetve
Fizetett étkezések : Reggeli és ebéd

 

Tizennegyedik nap- repülőút

Reggeli után vendégeink kijelentkeznek a hotelből, munkatársunk pedig segít kikíséri Önöket a nemzetközi reptérre, ahol felszállhatnak gépeikre. Reméljük, színes történetekkel és felejthetetlen emlékekkel térnek majd haza!

 

Utazás: minden útiköltség fizetve
Fizetett étkezések : Reggeli
Szívet melengető emlékek : fizetve

 

Jegyzetek:

Minden napi program reggel kilenckor kezdődik.

Minden kirándulás privát túra.

 

 

Giza Pyramids

There are no more famous ancient sites within Egypt, or for that matter elsewhere in the world, than the Great Pyramids at Giza.

Aswan

Aswan, Egypt's sunniest southern city and ancient frontier town located about 81 miles south of Luksor, has a distinctively African atmosphere.

High Dam

Aswan, Egypt's sunniest southern city and ancient frontier town located about 81 miles south of Luksor, has a distinctively African atmosphere. Its ancient Egyptian name was Syene.

Kom Ombo

The Temple known as Kom Ombo is actually two temples consisting of a Temple to Sobek and a Temple of Haroeris. In ancient times, sacred crocodiles basked in the sun on the river bank near here.

Edfu

The modern Arabic name of Edfu is derived from the ancient Egyptian name Djeba, or Etbo in Coptic. Djeba meant "Retribution Town", since the enemies of the god were brought to justice therein.

Luksor

Luksor has often been called the worlds greatest open air museum, as indeed it is and much more. The number and preservation of the monuments in the Luksor area are unparalleled anywhere else in the world that know of.

Karnak

He Temple of Karnak is actually three main temples, smaller enclosed temples, and several outer temples located about three kilometers north of Luksor, Egypt situated on 100 ha (247 acres) of land.

Hatshepsut temple

The mortuary temple of Queen Hatshepsut is one of the most dramatically situated in the world. The queen's architect, Senenmut, designed it and set it at the head of a valley overshadowed by the Peak of the Thebes, the "Lover of Silence," where lived the goddess who presided over the necropolis.

Egyptian Museum

The Egyptian Museum was first built in Boulak. In 1891, it was moved to Giza Palace of "Ismail Pasha" which housed the antiquities that were later moved to the present building.

Khan El Khalili

A Shoppers' haven. This ancient bazar is full of oriental products like spices, fabrics, hukkahs, souvenirs, clothing.. etc. A great place to practice your haggling skills and experience a new part of old Kairó.

Egyiptom a történelem folyamán mindig is nemzetközi vonzerővel bírt. Közel ötezer éve áramlanak az emberek az országba, hogy itt töltsék el szabadidejüket. Mivel minden embert lenyűgöz, Egyiptom sosem veszít népszerűségéből. Nyaraljon Ön is Egyiptomban, ahol felfedezheti a letűnt korok titkait, megcsodálhatja a táj természeti kincseit, vagy tehet egy izgalmas kalandtúrát a sivatagba.


Kapcsolattartó információi:

Egyiptom a történelem folyamán mindig is nemzetközi vonzerővel bírt. Közel ötezer éve áramlanak az emberek az országba, hogy itt töltsék el szabadidejüket. Mivel minden embert lenyűgöz, Egyiptom sosem veszít népszerűségéből. Nyaraljon Ön is Egyiptomban, ahol felfedezheti a letűnt korok titkait, megcsodálhatja a táj természeti kincseit, vagy tehet egy izgalmas kalandtúrát a sivatagba.


Kapcsolattartó információi: