Holidays in Egypt - nile cruise
 Toll Free: 1-888-834-1448

Packages:

Nijl Cruise Special!
Holidays in Cairo, Aswan, Luxor and Hurghada

€477 4 dagen/ 3 nachten

Aswan: Hoge Dam – Philae Tempel – Kom Ombo – Edfoe

Luxor: Westoever – Oostoever – Hatsjepsut Tempel


Meer informatie

7 dagen 6 nachten
Holidays in Cairo, Aswan and Luxor

€999 7 dagen / 6 nachten

Cairo: Piramides van Gizeh – Egyptisch Museum – Khan el Khalili

Aswan: Hoge Dam – Philae Tempel – Kom Ombo – Edfoe

Luxor: Westoever – Oostoever – Hatsjepsut Tempel


Meer informatie

10 dagen 9 nachten Alexandrië
Holidays in Cairo, Aswan, Luxor and Alexandria

€1,245 10 dagen / 9 nachten

Cairo: Piramides van Gizeh – Egyptisch Museum – Khan el Khalili

Aswan: Hoge Dam – Philae Tempel – Kom Ombo – Edfoe

Luxor: Westoever – Oostoever – Hatsjepsut Tempel

Alexandrië: Pompey's Pilaar – Romeins Theater – Bibliotheek van Alexandrië


Meer informatie

14 dagen 13 nachten Sharm el Sheikh
Holidays in Cairo, Aswan Luxor Sharm El Sheikh and Alexandria

€1,572 14 dagen / 13 nachten

Cairo: Piramides van Gizeh - Egyptisch Museum - Khan El Khalili

Aswan: Hoge Dam - Philae temple - Kom Ombo - Edfoe

Luxor: Westoever – Oostoever – Hatsjepsut Tempel

Sharm El Sheikh: Strand en Ontspanning

Alexandrië: Pompey's Pilaar – Romeins Theater – Bibliotheek van Alexandrië


Meer informatie

Uw reis en vakantie nemen in Egypte is veel waarde voor uw geld. U krijgt de kans om 7.000 jaar van geschiedenis en samenlevingen te ervaren.

Neem een moment om te beseffen dat Egypte is meer dan 7.000 jaar oud en thuis is aan een van de best bewaarde samenlevingen van de wereld, dat is al adembenemend op zichzelf.


Door de loop van de jaren en millennia heen zijn er talloze culturen en mensen geweest die in Egypte hebben geleefd en die het hebben overheerst. Het resultaat van dit vandaag zijn vele overblijfselen van monumenten en herinneringen die gaan over culture diversiteit, menselijk leven en overleving door de tijd.

Egypte’s locatie met de Middellandse zee aan het Noorden en de Rode Zee aan de Oostkust, niet te vergeten dat de Nijl het land door midden splitst. Al met al een strategisch positie. Men kan zeggen dat het ligt in het centrum van de wereld en de bakermat van de civilisatie was. De locatie zorgt in ieder geval voor Egypte’s grote variatie aan stranden, resorts, bergen en steden aan de Nijl,

 

Startend met Egypte’s hoofdstad en tevens de grootste stad van Afrika, Cairo is thuis aan zo’n 17 miljoen mensen en trekt professionals, families en studenten aan van over de hele wereld voor Arabische, Islamitische of Egyptische cultuur. Deze multiculturele stad spreidt over de beide oevers van de Nijl is de stad van Faraonische, Islamitische en Christelijke monumenten naast ook standbeelden en straten uit het Ottomaanse Rijk. Zamalek en het Centrum zijn beroemd vanwege de Europese stijl van bouwen en Cairo wordt ook wel “Parijs aan de Nijl” genoemd. Cairo is een erg levendige stad vol met restaurants, cafés en eettentjes.

 

Of het nou een woestijn safari is of een kustplaats, een cruise op de Nijl of de geschiedenis. Egypte is thuis aan al dit en daarmee de ideale keus als bestemming. Les uw dorst met geschiedenis beschikbaar door het hele land en op maat gemaakt naar uw wensen. Of als u van avontuur houdt kunt u de woestijn in met jeeps, duiken in de Rode Zee is het hele jaar door beschikbaar. 

 

Tour Egypt biedt diversiteit, passie en plezier. Met op maat gemaakte reispakketten die uw behoeften en budget voorzien, wat u ook in wilt in Egypte kan Tour Egypt garanderen. Lees meer over onze standaard reispakketten op de website of vraag onze specialisten voor een aanbod wat aansluit op wensen. Ga op uw volgende reis in Egypte en ervaar al het moois wat dit land te bieden heeft.