Tour Egypt Blog magyarul is!

Elérkezett az idő, amikor már nem szükséges többé  idegennyelv-ismeret magyar olvasóink számára a Blog legérdekesebb bejegyzéseinek elolvasásához!

A Tour Egypt Blog magyar szekciója hetente új, érdekes bejegyzésekkel fog szolgálni az egyiptomi élettel, kultúrával és látványosságokkal kapcsolatban. Az angol nyelvet jól ismerők számára is érdemes meglátogatni a magyarul íródó cikkeket, hiszen NEM a korábbi írások FORDÍTÁSÁT kívánjuk közölni. Az általánosabb témák mellett, kéthetente saját utazási tapasztalataimat fogom megosztani, arra fókuszálva ami nekünk, magyaroknak érdekes lehet.

 

Jó hír a Fáraók földjének rajongói számára, hogy a magyar nyelvű blog csak az első lépés a kis hazánk felé való “nyitásban”. Rövidesen a Tour Egypt honlapja is elérhető MAGYAR nyelven számtalan érdekes írással és utazási tanáccsal az országba érkezők számára.

Írásaimban az általános tényeket és az itt tartózkodásom során tapasztaltakat kívánom ötvözni, ezáltal egy csöppnyi Egyiptomot csempészve az Internetet a kényelmes karosszékekből böngészők otthonába.

Felfedezésre fel!

Tags:

About Gergo Cziko

Kelet-Magyarország csendes hétköznapjaiból Kairó nyüzsgő, pezsgő életébe csöppent Budapesten diplomázott fiatal marketinges vagyok. Az eddig számomra ismeretlen arab kultúra, nyelv és történelem megismerésének kihívása (és gyönyöre) mellett a Tour Egypt magyarországi piacra-lépéséért felelek. Minden sportot imádok, különösen a labdarúgást. Egyiptomi tartózkodásom során igyekszem minél több helyre ellátogatni, és írásaimmal szórakoztatni a fáraók földje iránt rajongókat, illetve az ide utazni vágyókat.