Viszlát Egyiptom!

Ahogy a cím is utal rá, az Egyiptomban töltött csodás 4 hónap véget ért, így újból kis hazánkban fogom tölteni az elkövetkezendő hónapokat. Ez egyben a blogolásom végét is jelenti.

Nemzetközi csapat az El-Fayoum oázisban

Nemzetközi csapatunk az El-Fayoum oázisban

Remélem, hogy az elmúlt időszakban tudtam új információt nyújtani erről a csodálatos afrikai országról, és az olvasók tényleg betekintést nyerhettek egy kicsit az ottani hétköznapokba is a látványosságok meglátogatásáról szóló írásaim mellett.

Az Egyiptom iránti szenvedélyem nem ért véget, azonban a közeljövőben újabb fiatal magyar hölgy vagy srác érkezhet az országba, aki jelenléte miatt sokkal autentikusabban át tudja adni az ott tapasztaltakat, mint én Magyarországról.

Biztos vagyok benne, hogy az írásaim azok számára is hasznosak lesznek, akik esetleg csak most, vagy még később találtak rá erre a blogra! Ha tetszettek az olvasottak, vagy csak szívesen követnéd továbbra is az Egyiptommal kapcsolatos legfontosabb fejleményeket, gyönyörködnél a csodálatos képekben, akkor látogasd meg a Fedezzük Fel Egyiptomot Facebook oldalamat (klikk az oldal nevére), ami a Blogtól függetlenül továbbra is frissül!

Egyiptom igazi turistaparadicsom. Tenger, sivatag, ókori látványosságok, eltérő vallás és szemléletmód. Aki megteheti, ne mulassza el legalább egyszer meglátogatni!

About Gergo Cziko

Kelet-Magyarország csendes hétköznapjaiból Kairó nyüzsgő, pezsgő életébe csöppent Budapesten diplomázott fiatal marketinges vagyok. Az eddig számomra ismeretlen arab kultúra, nyelv és történelem megismerésének kihívása (és gyönyöre) mellett a Tour Egypt magyarországi piacra-lépéséért felelek. Minden sportot imádok, különösen a labdarúgást. Egyiptomi tartózkodásom során igyekszem minél több helyre ellátogatni, és írásaimmal szórakoztatni a fáraók földje iránt rajongókat, illetve az ide utazni vágyókat.